isi

Tala Fou

Diethanolamine, e masani ona taʻua o DEA poʻo DEAA

Diethanolamine, e taʻua foi o le DEA poʻo le DEAA, o se mea e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga. Ose vai e le lanu e fefiloi ma le vai ma le tele o vaifofo masani ae e iai sina manogi leaga. O le Diethanolamine o se vailaʻau faʻapisinisi o se amine muamua e lua vaega hydroxyl.

O le Diethanolamine e faʻaaogaina e fai ai vailaʻau faʻamaʻi, vailaʻau faʻamaʻi, herbicides, ma mea tau tausiga a le tagata lava ia, faatasi ai ma isi mea. E masani ona fa'aaogaina e fai ma vaega o le surfactants, lea e fesoasoani i le aveeseina o le suauu ma le palapala e ala i le fa'aitiitia o le malosi o le vai. O le Diethanolamine o loʻo faʻaaogaina e avea o se emulsifier, faʻalavelave faʻaleagaina, ma le pH regulator.

/news/diethanolamine-masani-fa'ailoa-o-dea-po'o-deaa/
talafou-aa

Diethanolamine o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o vailaʻau, o se tasi lea o faʻaoga sili ona lauiloa. Ina ia tuʻuina atu i mea'ai tagamea le viscosity talafeagai ma faʻamalosia lo latou gafatia faʻamamaina, ua faʻaopoopoina. O le Diethanolamine e galue foi o se faʻamautu faʻamau, fesoasoani i le faʻasaoina o le saʻo lelei o le vai aʻo faʻaaogaina.

O le Diethanolamine o se vaega o vailaau faʻasaina ma vailaʻau faʻaaogaina i faʻatoʻaga. E fesoasoani i le fa'atuputeleina o fua o fa'ato'aga ma fa'aitiitia le gau o fuala'au e ala i le puleaina o vao ma fa'ama'i fa'ama'i i fua. O le faʻatulagaina o nei oloa e aofia ai foi le diethanolamine e avea o se surfactant, lea e fesoasoani i le latou faʻaogaina i le fua.

tala-aaaa
tala-aaa

Diethanolamine e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o mea tau tausiga a le tagata lava ia. I shampoos, conditioners, ma isi oloa tausiga lauulu, e avea o se pH fetuutuunai. Ina ia maua ai se pulu kulimi ma matagofie, e faʻaaogaina foi i le gaosiga o fasimoli, fufuluina o le tino, ma isi mea tau paʻu.

E ui i le tele o faʻaoga, diethanolamine talu ai nei na faʻatupuina ai ni felafolafoaiga. E tele su'esu'ega ua feso'ota'i atu i le tele o lamatiaga tau soifua maloloina, e pei o le kanesa ma le fa'aleagaina o le tino. O se taunuuga, o le tele o tagata gaosi oloa ua amata ona faʻaitiitia le faʻaaogaina i oloa faapitoa.

O nisi pisinisi ua amata ona faʻaaogaina mea e sui ai le diethanolamine ona o nei popolega. Mo se fa'ata'ita'iga, o nisi tagata gaosi oloa ua amata ona fa'aogaina le cocamidopropyl betaine, lea e gaosia mai le suauu popo ma ua manatu e sili atu le saogalemu.

I le aotelega, o le diethanolamine o se vailaʻau e masani ona faʻaaogaina ma e iai sona aafiaga taua i le tele o pisinisi. E ui e taua tele le nofouta i popolega faʻalesoifua maloloina e fesoʻotaʻi ma lona faʻaaogaina, e taua foi le talisapaia o le tele o mea lelei. Diethanolamine ma oloa o loʻo i ai e tatau ona faʻaaoga tatau ma ia tusa ai ma faʻatonuga a le gaosiga, e pei o le tulaga i isi vailaʻau.


Taimi meli: Apr-17-2023